
Kombucha.
Dobrá kombucha.
Dobrá kombucha.
Kombu-co?
Je to fermentovaný čaj. Tak prosté to je. Lidé jej pijí už věky – většinou ale proto, protože je pro dobrý pro tělo, ne proto, že dobře chutná.
Směs bakterií a kvasinek (SCOBY) fermentuje čerstvě uvařený čaj a cukr, výsledkem je nápoj plný živých kultur a organických kyselin. Skvělé pro tvé trávení. Ne tak skvělé chuťově. Pro nás bylo klíčové, abychom jako základ použili skutečné čajové lístky, a ne extrakty. Stejně tak jsme pracovali i na procesu samotné fermentace, kde jsme se soustředili na jemnější chutě mlečných kyselin. A výsledek? Kombucha, která je opravdu dobrá.

Kombucha Original Čaj na prvním místě. Tak, jak to má být. Takhle chutná dobrá kombucha – uvařená ze skutečných zelených čajových lístků, s ohledem na chuť, nejen na fermentaci. Zachovali jsme svěží aroma, zjemnili hořké třísloviny a nechali jsme čaj jít svou cestou. Žádná přehnaná kyselost. Žádná octová pachuť. Jen čistá čajová chuť s přirozenou perlivostí, která vzniká při fermentaci.

Kombucha Yerba Maté Chuť z Jižní Ameriky Uvařena z yerby maté, která je unikátní pro své lehké bylinné tóny a jemný ovocný nádech - jemnější, s přirozeně sladším profilem.

Kombucha Original Čaj na prvním místě. Tak, jak to má být. Takhle chutná dobrá kombucha – uvařená ze skutečných zelených čajových lístků, s ohledem na chuť, nejen na fermentaci. Zachovali jsme svěží aroma, zjemnili hořké třísloviny a nechali jsme čaj jít svou cestou. Žádná přehnaná kyselost. Žádná octová pachuť. Jen čistá čajová chuť s přirozenou perlivostí, která vzniká při fermentaci.

Kombucha Yerba Maté Chuť z Jižní Ameriky Uvařena z yerby maté, která je unikátní pro své lehké bylinné tóny a jemný ovocný nádech - jemnější, s přirozeně sladším profilem.
Vlastnosti
Zdravotní benefity
Výroba
Čaj LEROS
Naše kombucha je vyráběna z prémiových čajů od společnosti LEROS, která se specializuje na pěstování a dovoz těch nejkvalitnějších čajů a bylin z celého světa.
Naše kombucha je vyráběna z prémiových čajů od společnosti LEROS, která se specializuje na pěstování a dovoz těch nejkvalitnějších čajů a bylin z celého světa.
Fermentace
Vyvinuli jsme řízený proces fermentace přizpůsobený unikátním kmenům fermentačních kultur, který zaručuje špičkovou kvalitu v každé láhvi.
Vyvinuli jsme řízený proces fermentace přizpůsobený unikátním kmenům fermentačních kultur, který zaručuje špičkovou kvalitu v každé láhvi.
Chuť
Jedinečná chuť vzniká kombinací silné infuze nejkvalitnějších čajů a sladkokyselé chuti fermentace, kterou dodává jedinečná variace kvasinkových kultur.
Jedinečná chuť vzniká kombinací silné infuze nejkvalitnějších čajů a sladkokyselé chuti fermentace, kterou dodává jedinečná variace kvasinkových kultur.
Kombucha Original
To je chuť pravé kombuchy – vařené z listů pravého zeleného čaje s ohledem na chuť, nikoli pouze na fermentaci. Zachovali jsme svěží aroma, zmírnili hořké třísloviny a nechali čaj vyniknout. Žádná přehnaná kyselost. Žádná chuť octa. Jen autentická čajová chuť s tou přirozenou jiskrou, kterou přináší fermentace.

Probiotické kultury
Každá naše kombucha obsahuje miliony probiotických kultur a organické kyseliny mléčnou a octovou vzniklé fermentací.
Čaj
Čaj pro naši Kombuchu Original byl vypěstován v pravlasti čaje v daleké Číně a je ideální ke každodennímu povzbuzení.
CHUŤ
Jedinečná kombinace silného čajové chuti a sladko kyselé chuti fermentace
Yerba Mate
Typická pro Jižní Ameriku, yerba maté se stává stále více populární. Je to především díky její lahodné chuti, která se vyznačuje bylinnými a ovocnými tóny.

Čaj
Yerba maté původem z Jižní Ameriky, konkrétně Argentiny.
Netradiční chuť
Naše varianta yerby maté je zpracována pražením - kombucha tak má jemnou kávovou, skoro až čokoládovou chuť.
Probiotické kultury
V každé láhvi minimálně 33 milionů probiotických kultur.
Kombucha Rooibos
Rooibos, neboli čajovec kapský, původem z Jižní Afriky, konkrétně z regionu Západního Kapska v Jihoafrické republice. Vyznačuje se jemně nasládlou chutí a k jeho velkým výhodám patří, že neobsahuje kofein, ale zároveň je bohatý na antioxidanty.

Probiotické kultury
Každá naše kombucha obsahuje miliony probiotických kultur a organické kyseliny mléčnou a octovou vzniklé fermentací.
Rooibos čaj
Rooibos čaj je známý svou jemnou nasládlou chutí a bohatstvím antioxidantů.
Bez kofeinu
Rooibos neobsahuje kofein, což jej činí ideálním nápojem pro celodenní konzumaci.
Kombucha Matcha
Naše kombucha kombinuje sílu čaje Matcha spolu s fermentací a vzniká nápoj charakteristický lahodnou chutí a zvýšeným obsahem účinných látek, jako L-theanin a kofein. Ty ovlivňují kognitivní funkce organismu, jako je pozornost, výkon a zvládání stresu.

Probiotické kultury
Každá naše kombucha obsahuje miliony probiotických kultur a organické kyseliny mléčnou a octovou vzniklé fermentací.
Čaj
Matcha z Japonska – už po staletí součást každodenních rituálů. Čistá chuť, plná přírodního kofeinu a L-theaninu – žádné zkratky ani extrakty.